Lauttasaaren Harmoniakortteli avataan kesällä 2019 - Debora
Lauttasaaren Harmoniakortteli avataan kesällä 2019

Uudenlainen palvelukortteli avataan Lauttasaareen elokuussa 2019. Harmoniakortteli on uudenlainen yhteisöasumisen ja hyvinvointipalveluiden keskus, joka tarjoaa monimuotoisia palveluita kaikenikäisille ihmisille. 

Harmoniakorttelin palvelut tuotetaan useamman toimijan yhteistyönä. Palveluvalikoimaan kuuluu mm. hoivaa, päivätoimintaa, kuntoutusta, lääkäripalveluita, ravintolapalveluita, lasten päivähoitoa sekä monipuolisia kodinhoito-, avustus- ja tukipalveluita. 

Harmoniakortteli tarjoaa poikkeuksellisen hienot puitteet esteettömälle yhteisöasumiselle keskeisellä paikalla merellisessä Lauttasaaressa. Harmoniakorttelissa on 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Kiinteistössä on lisäksi 80 esteetöntä asuntoa. Harmoniakorttelissa on myös modernit kuntoutus- ja terapiatilat, jotka kutsuvat virkistymään ja voimaan hyvin. Kiinteistössä toimii lisäksi tasokas ravintola, joka tarjoilee maukkaita aterioita myös lähialueen asukkaille. Talon länsisiipeen sijoittuva lasten päiväkoti mahdollistaa riemukasta ja runsasta viriketoimintaa sekä edistää sukupolvien välistä vuorovaikutusta. 

Harmoniakorttelin asukkaita palvellaan monipuolisesti tasokkaassa, turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Ryhmäkotien asuinhuoneet ovat tilavat ja valoisat, ja niitä täydentävät avarat yhteistilat ja ulkoiluterassit. Laadukas asumisympäristö ja palvelukokonaisuus muodostuu runsaasta viriketarjonnasta sekä henkilökunnan kuntouttavasta työotteesta. Korkeatasoiset tilaratkaisut tukevat yhteisöllisyyttä ja mahdollistavat myös yksityisyyden. Yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävien palveluratkaisujen avulla luodaan lämmin ja välittävä ilmapiiri. 

Tutustu tarkemmin Harmoniakorttelin havainnekuviin ja palveluihin: www.harmoniakortteli.fi 

Yhteystiedot: 

Debora Oy 

Lauttasaaren Harmoniakortteli 

Melkonkatu 22, 00210 Helsinki 

Tiedustelut: 

Toimitusjohtaja Anna-Maria Mäkelä, puh. 050 404 4950

Asiakkuus- ja myyntijohtaja Elisabeth Ritola, puh. 040 7657 9007