Sortso fuusioituu Deboraan - Debora
Sortso fuusioituu Deboraan

Viime syksynä Sortson ja Deboran välillä tehtiin omistusjärjestely. Luonnollisena jatkumona edelliseen, meillä on ilo tiedottaa nyt Sortson ja Deboran fuusioitumisesta yhdeksi yhtiöksi reilun kuukauden kuluttua.

Fuusion yhteydessä Sortso Oy:n (y-tunnus: 1858084-0) nykyiset asiakassopimukset siirtyvät Debora Oy:lle (y-tunnus: 1906667-5) 1.7.2019 alkaen. Sopimusten mukainen palvelutoiminta jatkuu sujuvasti ennallaan ja sama tuttu henkilökunta hoitaa asiakkaita myös fuusion jälkeen. Sortsosta tulee fuusion myötä osa Deboraa.

Fuusion myötä Suomeen saadaan entistä vahvempi kotimainen sosiaali- ja terveydenhuollon toimija, joka keskittyy asiakkaiden kotiin tuotaviin palveluihin. Deboran palvelut saavuttavat jo kolmasosan suomalaisista yli sadalla paikkakunnalla ja palvelutiimimme toteuttavat vuosittain lähes miljoona palvelukäyntiä asiakkaiden koteihin eri puolilla Suomea. Debora on vuonna 1999 perustettu suomalainen kasvuyritys, jolla on vastuulliset suomalaiset omistajat.

Lisätietoja:

Anna-Mäkelä, toimitusjohtaja

puh. 0504044950, email. anna-maria.makela@debora.fi

Petri Laurila, aluepäällikkö

puh. 0504977779, email. petri.laurila@debora.fi

 

Lataa pdf-tiedote tästä: Sortso fuusioituu Deboraan