Koronapalvelut - Debora

Desinfiointisiivous

Tarjoamme desinfiointisiivousta koteihin ja työpaikoille vähentämään tartuntariskiä. Desinfiointisiivouksessa keskitytään tartuntapintojen huolelliseen puhdistamiseen ja taudinaiheuttajien poistamiseen. Käytämme tehokkaita ja turvallisia puhdistusaineita. Desinfiointisiivous voidaan yhdistää muihin ajankohtaisiin palveluihimme, kuten ikkunanpesuun tai kauppapalveluun. Lisämaksusta palvelu voidaan toteuttaa täyteen suojavarustukseen pukeutuneen siistijän toimesta.

Asiointiapu

Hoidamme kaupassakäynnin tai muun kodin ulkopuolisen asioinnin puolestasi, mikäli kuulut koronaviruksen riskiryhmään tai olet karanteenissa tai sairastunut, tai mikäli muusta syystä kaipaat apua arjen asioinnissa. Teemme ostokset puolestasi ja toimitamme ne kotiovelle. Voimme myös hakea verkkokauppaostoksesi kaupan noutopisteestä puolestasi, mikäli kaupan oma kotiinkuljetuspalvelu on ruuhkautunut.

Kotilabra

Tarjoamme näytteenottopalveluita asiakkaan kotiin. Joustava ja mutkaton asiakaspalvelu omassa kodissasi säästää aikaa ja välttää jonottamiselta. Palvelutilauksen yhteydessä varmistamme lähetteen ja terveydenhuollon ammattilainen tuo mukanaan tarvittavat välineet ja putket, sekä toimittaa näytteet turvallisesti laboratiorioon näytteenoton jälkeen. Tarvittaessa selvitämme laboratoriotulokset asiakkaan puolesta ja järjestämme jatkohoidon kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kotisairaanhoito

Kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelut ovat käytettävissä myös karanteenissa oleville ja oireileville asiakkaille. Palvelussa noudatamme viranomaisten ohjeistuksia hygieniasta ja suojautumisesta. Toimimme osana asiakkaan tukiverkostoa tilanteessa, jossa asiakas sairastaa kotonaan ja tarvitsee tilanteeseensa terveydenhuollon ammatillista apua. Kotihoidon ja kotisairaanhoidon käynnit voivat olla kertaluontoisia tai säännöllisiä, lyhyitä tai pitkäkestoisempia auttamiskäyntejä. Tarjoamme palveluratkaisuja myös asiakkaille, jotka tarvitsevat jatkuvaa ympärivuorokautista hoitajan läsnäoloa omassa kotona.

Lastenhoito

Etälastenhoitaja koulunkäynnin tueksi

Koulutetut lastenhoitajamme ohjaavat etäyhteydellä lapsia ja nuoria heidän koulunkäynnissään ja arjessaan kotona. Motivoivat hoitajamme auttavat koulutehtävissä koulun ohjeiden ja opetussuunnitelman mukaisesti. Palvelusta voivat hyötyä mm. erityisen tuen tai tukiopetuksen tarpeessa olevat lapset ja nuoret. Tuemme päivärytmin noudattamisessa ja mahdollistamme sen, että vanhemmat voivat keskittyä töihinsä. Ohjeistamme palvelun käyttöönotossa ja räätälöimme juuri Teidän perheellenne sopivan palvelukokonaisuuden.

Lastenhoitaja kotiin

Lastenhoitajamme tulevat perheenne avuksi myös poikkeustilanteessa. Palveluun sisältyy tavanomaiseen arkielämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista sekä lasten hoitoapua kotiympäristössä. Luotettavat lastenhoitajamme ovat käytettävissä joka päivä, tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden. Hoitajat huolehtivat lastesi turvallisuudesta, viihtyvyydestä ja hoidosta vanhempien ohjeiden mukaisesti. Lastenhoitajamme lähtee myös kaveriksi ulkoilemaan. Nyt kun kokoontumisia tulee välttää, yksin liikkuminen voi alkaa tökkimään. Lastenhoitajamme kanssa voidaan suunnitella yhdessä juuri Teidän lapsellenne sopiva ja mieluisa tapa liikkua.

Ota yhteyttä

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.