Meille töihin - Debora

Rekrytointi

Deboran ytimessä on ihmiset, asiakkaat ja auttajat. Auttajina keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen kaikissa palveluissamme. Tehtävämme on ymmärtää asiakkaidemme elämäntilanteita ja räätälöidä palvelumme niihin sopiviksi.

Jo 20 toimintavuoden ja lähes 1400 ammattilaisen voimin olemme kehittäneet vaikuttavia palveluita asiakkaidemme parhaaksi. Auttamisen ilo syntyy onnistumisista arjen tehtävissä, asiakkaan ilahduttamisesta, ja pienistäkin edistysaskelista asiakkaan voimavarojen lisääntyessä, sillä juuri siinä konkretisoituu palveluidemme vaikuttavuus.

Deborassa asiakaslähtöisiä palveluketjuja luodaan pääsääntöisesti pienissä moniammatillisissa tiimeissä, joissa on useat eri sosiaali- ja terveysalan ammattiryhmät edustettuina. Henkilöstöömme kuuluu esimerkiksi lähi- ja sairaanhoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogeja, geronomeja, lastenhoitajia, fysio-, toiminta- ja puheterapeutteja, hoiva-avustajia ja henkilökohtaisia avustajia. Yhteistä meille kaikille on sitoutuminen Deboran arvoihin sekä itseohjautuvaan työotteeseen, jossa nivoutuu yksilö- ja tiimityö, kyky verkostoitua ja olla läsnä.

Kannustamme Sinua hakemaan töihin Deboraan, mikäli haluat olla luomassa hyvää arkea kotona asuville ihmisille ja mikäli

  • nautit tiimityöstä ja kannat myös itsenäistä vastuuta;
  • kohtaat asiakkaan lähimmäisenä;
  • asetat riman korkealle omassa työssäsi;
  • olet empaattinen ja sosiaalinen;
  • kykenet proaktiiviseen ongelmanratkaisuun ja arjen innovaatioihin haastavissakin tilanteissa;
  • osaat verkostoitua ja huomioida kokonaisuuden.

Deborassa on monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon työskentelymahdollisuuksia. Meillä voivat työskennellä niin konkarit kuin vastavalmistuneet. Pääsääntöisesti tarjoamme vakituista työtä, mutta meillä on mahdollisuus myös tilapäiseen työhön ja joustoihin oman elämäntilanteesi mukaan. Tarjoamme joustavat työajat, vaihtelevia työtehtäviä eri tiimeissä ja toimipisteissä sekä asianmukaisen perehdytyksen. Tarjoamme henkilökunnalle myös lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä säännöllisiä henkilöstötapahtumia ja täydennyskoulutusta. Debora on vahvasti kasvava organisaatio ja meillä on myös monenlaisia kehittymismahdollisuuksia.

Seuraa työpaikkailmoituksia kotisivuillamme tai täytä avoin hakemus ja kerro meille itsestäsi niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös tiedustella oppisopimus- ja harjoittelupaikkoja.

Avoimet työpaikat