Meistä - Debora

Debora tekee pieniä ja suuria arjen tekoja

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva valtakunnallinen palveluyritys. Palvelemme kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin ja tuotamme palvelut joko asiakkaiden omassa kodissa taikka vastaanotollamme. Keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen yksilöllisesti, joustavasti ja elämän mittaisena kumppanina.

Deborassa aito välittäminen merkitsee läsnäoloa, lähimmäisyyttä ja luottamusta. Tehtävämme on ymmärtää asiakkaidemme elämäntilanteita ja räätälöidä palvelumme niihin sopiviksi. Toimimme pienissä moniammatillisissa tiimeissä ja kehitämme alati uudenlaisia toimintamalleja mahdollistamaan asiakkaille hyvä elämä, ennaltaehkäisemään toimintakyvyn heikkeneminen sekä uudistamaan suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa.

Tarkoituksenamme on tarjota elämänmakuista apua sekä turvata asiakkaillemme itsenäisen ja omannäköisen elämän huolimatta sairaudesta, vammasta tai elämäntilanteen haasteesta.

Arvot

Toimintamme perustuu arvomaailmaan, jonka keskiössä on ihminen ja lähimmäisyys. Teemme pieniä ja suuria arjen tekoja aidosti toisistamme välittäen. Pidämme haasteista ja pidämme yhtä niiden voittamiseksi.

Aidosti välittäen

Pieniä ja suuria tekoja

Haasteet on tehty voitettavaksi

Pidämme yhtä

Debora pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 1999 (osakeyhtiö vuodesta 2004)
Toteutamme yli miljoona kotikäyntiä vuodessa
20 toimipistettä, 2 terapiavastaanottoa ja palvelutoimintaa yli 100 kunnan alueella
Henkilöstöön kuuluu yli 1000 työntekijää, lisäksi lukuisia alihankkijoita
Henkilökunnasta valtaosa on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia
Suomalainen palveluyritys

Omistajat

Deboran omistaa suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot sekä yhtiön toimiva johto. MB Rahastoilla on runsaasti suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemusta ja pääomistajana tarjoaa Deboralle vakaan taloudellisen perustan, jonka avulla pystymme vastaamaan suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon haasteisiin sekä kehittämään innovatiivisia ja ihmisläheisiä palveluita.