Meistä - Debora

Debora tekee pieniä ja suuria arjen tekoja

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva valtakunnallinen palveluyritys. Palvelemme kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin ja tuotamme palvelut joko asiakkaiden omassa kodissa, taikka vastaanotollamme. Keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen.

Deborassa aito välittäminen merkitsee läsnäoloa, lähimmäisyyttä ja luottamusta. Tarvitsemme toinen toisiamme ollaksemme yhdessä vahvoja. Tehtävämme on ymmärtää asiakkaidemme elämäntilanteita ja räätälöidä palvelumme niihin sopiviksi. Kehitämme alati uudenlaisia toimintamalleja mahdollistamaan asiakkaille hyvä elämä, ennaltaehkäisemään toimintakyvyn heikkeneminen sekä uudistamaan suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa.

Toimimme pienissä moniammatillisissa tiimeissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme rohkeasti oman näköistä palvelua yksilöllisesti, joustavasti ja elämän mittaisena kumppanina.

Arvot

Toimintamme perustuu arvomaailmaan, jonka keskiössä on ihminen ja lähimmäisyys. Teemme pieniä ja suuria arjen tekoja aidosti toisistamme välittäen. Pidämme haasteista ja pidämme yhtä niiden voittamiseksi.

Aidosti välittäen

Pieniä ja suuria tekoja

Haasteet on tehty voitettavaksi

Pidämme yhtä

Debora pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 1999 (osakeyhtiö vuodesta 2004)
Toteutamme yli miljoona kotikäyntiä vuodessa
20 toimipistettä, 3 terapiavastaanottoa ja palvelutoimintaa yli 100 kunnan alueella
Henkilöstöön kuuluu yli 1300 työntekijää, lisäksi useita alihankkijoita
Henkilökunnasta valtaosa on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia
Suomalainen kasvuyritys, liikevaihto vuonna 2018 n. 30 milj. €

Omistajat

Deboran omistaa suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot sekä yhtiön toimiva johto. MB Rahastoilla on runsaasti suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemusta ja pääomistajana tarjoaa Deboralle vakaan taloudellisen perustan, jonka avulla pystymme vastaamaan suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon haasteisiin sekä kehittämään innovatiivisia ja ihmisläheisiä palveluita.