Palvelut - Debora
Palvelut

Palvelut

Debora tuo asiakkaan kotiin kattavan hoiva-, kuntoutus-, ohjaus- ja tukipalveluiden kirjon. Palvelemme asiakkaitamme heidän omassa kodissaan tai vastaanotollamme. Keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen.

Tervetuloa tutustumaan Deboran monipuoliseen sosiaali- ja terveyspalveluiden valikoimaan. Palveluidemme piiriin voi hakeutua suoraan itse maksavana tai oman kunnan kautta palvelusetelillä tai ostopalveluna. Ota yhteyttä niin löydämme yhdessä joustavan palveluratkaisun yksilölliseen tilanteeseesi.

Tutustu tästä myös kuntoutuspalveluihimme.

Ikäihmisille

Tarjoamme ikäihmisille kodinhoidollista apua, henkilökohtaista hoivaa ja huolenpitoa, kotikuntoutusta, kotisairaanhoitoa sekä omaishoidon tukea.

Lue lisää

Vammaisille ihmisille

Avustuspalvelumme tarkoitus on auttaa asiakasta elämään omannäköistä ja itsenäistä elämää. Avustaja auttaa asiakasta toteuttamaan omia valintojaan arjessa.

Lue lisää

Lapsiperheille

Lapsiperheille tarjoamme tasokasta kodinhoitoa sekä luotettavaa lastenhoitopalvelua tueksi perheen arkeen.

Lue lisää

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujille

Tarjoamme mielenterveys- ja päihdekuntoutujille yksilöllistä tukea arjen- ja elämänhallintaan.

Lue lisää

Monipuolisia palveluita terveyteen

Palvelemme asiakkainamme kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelumme ovat joustavia ja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävissä. Toimintamme on ympärivuorokautista ja järjestämme palvelut niin tilapäiseen kuin pidempiaikaiseenkin tarpeeseen. Palveluitamme on saatavilla Suomessa valtakunnallisesti.

Apua arkeen täältä

Tilaa maksuton kartoituskäynti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »
  • (*) Pakolliset kentät merkitty tähdellä.