Ikäihmisille - Debora

Palvelut ikäihmisille

Oma koti on kullan kallis, siksi palvelumme tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona asumista ja arjessa selviytymistä kattavalla sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjonnalla. Deboran palvelut räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi ja ammattitaitoiset auttajamme ovat käytettävissä niin tilapäiseen kuin pidempiaikaiseenkin tarpeeseen, tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä niin löydämme juuri Sinun tai läheisesi tilanteeseen soveltuvan palveluratkaisun.

Voitte lukea alta kaikista palveluistamme ikäihmisille, tai napeista painamalla käydä tarkastelemassa hinnastoa sekä palveluseteli-laskuria:

Hinnasto >Laskuri >

Laaja-alainen osaaminen

Deboran kokemus ja osaaminen asiakkaan kotiin tuotavissa palveluissa on erittäin laaja ja monipuolinen. Olemme tuoneet palveluita asiakkaiden koteihin jo yli 20 vuoden ajan. Matkan varrelle mahtuu satoja tuhansia asiakaskohtaamisia ja tuhansia asiakkaita monenlaisissa elämäntilanteissa.

Asiakas on toimintamme ytimessä. Palvelemme asiakkainamme kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin ja räätälöimme palvelut aina asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi. Tuomme palveluita kotiin yksityisesti, palvelusetelillä sekä yhteistyössä julkisen sektorin kanssa. Palvelemme valtakunnallisesti.

Tilaa maksuton kartoituskäynti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • (*) Pakolliset kentät merkitty tähdellä.