Turvalaitteet - Debora

Mielenrauhaa ja lisäturvaa

Tunteeko läheisesi olonsa turvattomaksi kotonaan? Deboran kautta voit hankkia erilaisia turvalaitteita tuomaan avun ja turvan läheisesi kotona asumiseen toimintakyvyn heikentyessä. Turvapalveluun voidaan liittää myös hälytyspäivystyksen, voinnintarkistussoittoja ja kotihoitopalveluita. Deboran kautta on saatavilla useita laitemalleja, kuten rannekkeita sekä kaulaan ripustettavia hälytyspainikkeita. Laitekohtaiset ominaisuudet ovat monipuolisia ja tarjoavat paljon enemmän kuin perinteinen turvaranneke, esimerkiksi GPS-paikannus aktiivisesti liikkuville asiakkaille sekä automaattihälytys esimerkiksi putoamis– tai tajuttomuustilanteissa.

Helppoa, vaivatonta ja edullista

Turvaranneketta on helppo käyttää, mukava pitää kädessä ja se antaa turvallisuuden tunnetta. Ranneke toimii myös kellona. Paikantaviin laitemalleihin kuuluu selainpohjainen karttaohjelmisto, jonka avulla esimerkiksi omainen voi seurata rannekkeen käyttäjän sijaintipaikkaa, muuttaa hälytysnumeroita ja asettaa turva-alueen, josta poistuttaessa ranneke lähettää automaattihälytyksen. Yhdessä ranneke ja karttapalvelu tarjoavat käytännöllisen ratkaisun henkilökohtaiseen paikannukseen esimerkiksi muistisairaalle läheiselle tai vaikkapa lapselle. Saatavilla on myös monipuolinen hyvinvointikello, joka kerää tietoa asiakkaan terveydentilasta, kuten uni-valverytmistä, ja ilmoittaa automaattisesti muutoksista asiakkaan hyvinvoinnissa.

Saatavilla on myös monipuolinen hyvinvointikello, joka kerää tietoa asiakkaan terveydentilasta, kuten uni-valverytmistä, ja ilmoittaa automaattisesti muutoksista asiakkaan hyvinvoinnissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää saatavilla olevista malleista. Tilauksen yhteydessä käydään läpi asiakkaan yksilöllinen tilanne, sovitaan palvelun ominaisuuksista ja esiasennetaan laite asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Asennuksen yhteydessä asiakas saa käyttöopastuksen.

Deboran kautta hankittavien turvapuhelinlaitteiden hinnat vaihtelevat mallin ja ominaisuuksien mukaan. Laitteiden kuukausihinta vaihtelee mallista riippuen 42,50-69,00 euron välillä. Palvelu vaatii gsm-liittymän, joka sisältyy laitteen hintaan. Turvahälytykset voidaan ohjata omaisen omaan puhelimeen taikka yhteistyökumppanimme hälytyskeskukseen. Turvapuhelin ilman hälytyspäivystystä voidaan toimittaa asiakkaille valtakunnallisesti. Hälytyspäivystyksen sisältävä turvapalvelu on on saatavilla lukuisilla paikkakunnilla kautta maan.

Tilaa

Valitse tarvitsemasi ominaisuudet

Turvapalveluun liitettävät oheispalvelut:

 • Asennus- ja käyttöopastuskäynti 35 € / kerta
 • Auttamiskäynti 49 € / kerta
 • Auttamiskäynti, jos tarvitaan kaksi työntekijää 79 € / kerta
 • Lisäranneke 8,50 € / kk
 • Savu- tai palovaroitin 7,50 € / kk
 • Hellavahti 20,50 € / kk
 • Vuodevahti 16,50 € / kk
 • Muistuttava lääkeautomaatti 24,50 € / kk
 • Ovihälytin 13,50 € / kk
 • Kaatumishälytin 13,50 € / kk
 • Liikeilmaisin 14,50 € / kk
Tilaa turvapuhelin