Lapsiperheille - Debora

Palvelut lapsiperheille

Debora tarjoaa monipuolisia palveluita kotiin lapsiperheille. Asiakasperhe voi tilata Deborasta lastenhoitajan omaan kotiinsa, olipa kyseessä sairaan lapsen hoito tai muu kotiavun tarve, tai jos vanhemmat kaipaavat omaa aikaa.

Tuotamme lapsiperheiden palveluita yhteistyökumppanina julkiselle sektorille palvelusetelillä ja maksusitoumuksella. Asiakkaitamme ovat myös yksityiset yritykset ja perheet.

Palveluntuotantoon osallistuva henkilökunta on koulutettuja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, kuten lähihoitajia ja sairaanhoitajia, joilla on runsaasti kokemusta lasten parissa työskentelemisestä sekä tarvittaessa erityisvalmiudet esimerkiksi vammaisen lapsen vaativaan hoitoon.

Tarjoamme lapsiperheille myös asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa, joilla pyritään tuomaan varhainen tuki erilaisiin ongelmatilanteisiin lapsiperheiden arjessa. Deboran ammattitaitoiset perheohjaajat antavat lapsiperheille työkaluja kohdata arjen haasteita ja uusia elämänvaiheita. Tuotamme näitä palveluita lapsen omassa kasvuympäristössä, yhteistyössä vanhempien kanssa.

Tarkasta tästä laskurin avulla paljonko voitte saada kotitalousvähennyksiä, tai käy katsomassa hinnastoa:

Laskuri >Hinnasto >

Tilaa maksuton kartoituskäynti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • (*) Pakolliset kentät merkitty tähdellä.