Lastenhoito - Debora

Lastenhoito

Annamme lapsillesi kotoisasti aikaa. Työn, lasten hoidon ja harrastusten yhdistäminen vaatii hyviä suunnitteluntaitoja ja energiaa. Deboralaiset ovat olemassa, jotta sinä voisit varmistaa jaksamisesi välillä kaaosmaisenkin arjen keskellä. Voit tilata meiltä lastenhoitajan hoitamaan sairasta lastasi tai vaikka siksi, että pääset omiin harrastuksiisi. Palvelumme sisältää perheen tavanomaiseen arkielämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista sekä lasten hoitoapua kodissa ja harrastuksissa.

Deboralaiset ovat sydämen asialla. Lasten parissa työskentelevät ovat koulutettuja lastenhoidon ammattilaisia tai alan opiskelijoita, joilla on kokemusta lasten parissa työskentelystä sekä tarvittaessa erityisvalmiudet esimerkiksi vammaisen lapsen vaativaan hoitoon. Hoitajat huolehtivat lastesi turvallisuudesta, viihtyvyydestä ja hoidosta vanhempien ohjeiden mukaisesti.

Tavoitteenamme on tukea pysyvien ihmissuhteiden kehittymistä, minkä vuoksi pyrimme järjestämään aina saman hoitajan hoitamaan lapsiasi. Tällä vahvistamme luottamusta ja turvallisuuden tunnetta sekä lapsissa että heidän vanhemmissaan. Luotettavat lastenhoitajamme ovat käytettävissä joka päivä, tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden. Meiltä voit tiedustella lastenhoitoa myös lyhyellä varoitusajalla, tosin silloin on hyvä tiedostaa ettemme voi aina taata ennestään tuttua hoitajaa. Palveluseteli käy meillä maksuvälineenä.

Soita meille »

Lähetä meille viesti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.