Tukiasuminen - Debora

Tukiasuminen

Tukiasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen. Pääsääntöisesti asiakas asuu omassa asunnossaan tai tukiasunnossa, johon Debora tuottaa tarvittavat tukipalvelut. Debora auttaa tarvittaessa etsimään asunnon, joka normaalisti löytyy vapailta markkinoilta. Asumisen kustannuksista vastaa asiakas itse ja vuokrataso on markkinaehtoinen. Tietyissä tilanteissa voimme järjestää tilapäisasumista kumppaniverkostomme kautta, jolloin kustannustaso on yleistä vuokratasoa korkeampi ja tarvitaan takaaja vuokranmaksuun.

Asiakkaan asuminen on suunnitelmallista kuntoutumista, jossa häntä tuetaan suoriutumaan jokapäiväisistä toiminnoista, käyttämään kodin ulkopuolisia palveluja sekä löytämään mahdollisuuksia virikkeelliseen ja terveitä elintapoja edistävään vapaa-ajantoimintaan. Asiakasta ohjataan mahdollisuuksien mukaan myös siirtymään työelämään tai opiskelemaan.

Tuettua asumista voidaan tuottaa erilaisilla intensiteeteillä, asiakkaan yksilöllisestä tilanteesta ja tarpeista riippuen. Palvelusisältöihin kuuluu mm. apua asioinnissa sekä oman hyvinvoinnin ja kodin hoidossa sekä päivittäisessä elämänhallinnassa. Tarvittaessa järjestetään ympärivuorokautinen puhelinpäivystys.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.