NUOTTI-valmennus - Debora

Voimaannu valmennuksessa

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta tämän omassa arkiympäristössä. Valmennuksen tavoitteena on se, että nuori voimaantuu ymmärtämään omat vahvuutensa ja taitonsa, innostuu suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan ja pystyy ottamaan konkreettisia askeleita kohti opiskelu- tai työpaikkaa.

NUOTTI-valmennus on tarkoitettu nuorille, jotka ovat 16-29-vuotiaita. Kyse on matalan kynnyksen ammatillisesta kuntoutuksesta, jota tarjotaan erityisesti niille nuorille, jotka eivät ole opintojen tai työelämän piirissä ja joilla on haasteita suunnitella omaa tulevaisuutta.

Debora tuottaa NUOTTI-valmennusta Kelan yhteistyökumppanina. Valmennus on nuorelle täysin maksutonta ja sen ajaksi on mahdollisuus saada Kelan kuntoutusrahaa. NUOTTI-valmennus sisältää 20x tunnin mittaista valmennusta 5kk aikana.

NUOTTI-valmennukseen hakeutuminen

NUOTTI-valmennus on nuorelle maksutonta ja hakeutuminen valmennukseen käy mutkattomasti. Asiakkaana voit valita itsellesi sopivan palveluntuottajan. Voit ilmaista halukkuutesi valmennukseen esimerkiksi Ohjaamossa, TE-toimistossa taikka Etsivän nuorisotyön, TYP:in tai sosiaalitoimen työntekijälle, joka yhdessä sinun kanssasi ottaa yhteyden Kelaan. Kuntoutuksen asiantuntija haastattelee sinut ja ottaa samalla vastaan suullisen hakemuksen. Mikäli valitset Deboran palveluntuottajaksi, NUOTTI-valmentajamme on yhteydessä sinuun saatuaan kuntoutuskäsittelijältä yhteystietosi ja valmennus voi alkaa.

Voit halutessasi pyytää lisätietoja soittamalla Kelan valtakunnalliseen kuntoutuksen palvelunumeroon: 020 692 205.

Ota yhteyttä

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.