Henkilöstövuokraus - Debora

Hoitajavälitys

Debora toimii linkkinä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden sekä ammattilaisten välillä. Sijaispalveluamme voivat hyödyntää niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijat tilapäisen tai pidempiaikaisen henkilöstövajeen helpottamiseksi. Välitämme päivittäin kymmeniä hoitajia mm. sairaaloihin, hoivakoteihin ja kotihoitoon.

Henkilöstörekisterissämme on tuhansia hoitajia ja meiltä löytyy osaajia lähes kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon aloille: mm. sairaaloihin, vuodeosastoille, näytteenottoon, kotihoitoon, päiväkoteihin, kuntoutuslaitoksiin, hoivakoteihin, hengityshalvauspotilaille, suun terveydenhuoltoon ja ambulanssiin. Sijaishoitajamme ovat koulutettuja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, tai alan opiskelijoita.

Deboran henkilöstöpalvelu on kustannustehokas ja luotettava apu henkilöstövajeisiin. Palvelumme avulla sosiaali- ja terveysalan organisaatiot pystyvät tasaamaan ruuhkahuippuja ja selviämään lomasesongeista sekä henkilökunnan sairastumisista. Päivystys- ja varallaolojärjestelmämme avulla ehkäisemme henkilöstövajeet kiireisinäkin aikoina ja pystymme täyttämään myös akuutit samalle päivälle kohdistuvat sijaistarpeet.

Ota yhteyttä

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.