Sairaan lapsen hoito - Debora

Sairaan lapsen kotihoito

Lastenhoitopalvelu on arvostettu henkilöstöetu

Yhä useampi yritys etsii keinoja mahdollistamaan työn ja perhe-elämän sujuva yhteensovittaminen. Olipa kyse lapsen sairastumisesta, työmatkasta taikka työpaikan iltatilaisuuteen osallistumisesta, Deboran sydämelliset hoitajat pitävät hyvää huolta perheen pienimmistä.

Lapsen sairastuessa vanhemmille aiheutuu usein ylimääräisiä haasteita työpaikalla, palaverien lykkääntyessä ja tehtävien kasautuessa. Palvelumme mahdollistaa avainhenkilöiden työskentelyn myös silloin, kun työntekijän perheessä lapsi sairastaa tai on toipilaana. Lastenhoitopalvelumme sopii erinomaisesti myös perheille, joissa toisen tai molempien vanhempien työ edellyttää runsasta matkustamista. Palvelun ansiosta vanhemmat voivat hoitaa aikataulukriittisiä työtehtäviään tietäen että lapsella on lämmin ja osaava huolenpito kotona.

Lastenhoitopalvelun käyttöönotto työpaikalla on viesti henkilöstölle siitä, että heistä välitetään. Myös työnantaja hyötyy, kun henkilöstö kukoistaa ja projektit etenevät aikataulun mukaisesti.

Kun yrityksellä on sopimus Deboran kanssa, voi henkilöstö hyödyntää lastenhoitopalvelua organisaation sisäisesti sovituissa raameissa. Palvelu on työssäkäyvälle vanhemmalle veroton henkilöstöetu ja työnantajalle normaali verovähennyskelpoinen kulu. Sopimuksessamme ei ole kiinteää perusmaksua, vaan asiakasorganisaatiomme maksaa vain lastenhoitajan toteutuneista työtunneista.

Deborasta voi tilata ammattitaitoisen lastenhoitajan kotiin myös lyhyellä varoitusajalla. Palvelumme on käytettävissä lähes valtakunnallisesti.

Lastenhoidon tilaaminen Deborasta on helppoa sekä työnantajalle että työntekijälle. Sopimuksen synnyttyä henkilöstöä tiedotetaan palvelun käyttöönotosta. Työntekijä voi halutessaan rekisteröityä etukäteen palvelun käyttäjäksi täyttämällä esitietolomakkeen verkossa. Palvelutarpeen ilmaantuessa työntekijä voi varata lastenhoitajan puhelimitse tai verkossa. Debora laskuttaa yritystä jälkikäteen tehtyjen tuntien ja sopimusehtojen mukaisesti.

Ota yhteyttä jo tänään ja varmista että organisaatiosi erottuu edukseen.

Osta palvelua »

Lähetä meille viesti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.