Ulkoistamisratkaisut - Debora

Ulkoistamisratkaisut

Debora tarjoaa laadukkaita ulkoistamisratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille valtakunnallisesti. Palveluitamme tilaavat mm. kunnat, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja Kela. Julkisen sektorin kumppanina tarjoamme tilaajalle avoimuutta ja luotettavaa kumppanuutta, tilaamisen ja yhteistyön vaivattomuutta, hyvää asiakastyytyväisyyttä, palvelun vaikuttavuutta sekä kustannussäästöjä.

Deboran tuottamista ulkoistamispalveluista on vuosien varrella kertynyt runsaasti vertailutietoa ja siitä on myös tehty akateemista tutkimusta. Olemme pystyneet tuottamaan selkeitä säästöjä julkisten organisaatioiden omaan palvelutuotantoon nähden, ilman että palvelun laatu tai asiakastyytyväisyys on heikentynyt. Päinvastoin, olemme toistuvasti voittaneet asiakastyytyväisyysvertailuja ja pystyneet osoittamaan edelläkävijyyttä myös palvelun vaikuttavuudessa.

Palvelut julkiselle sektorille

  • Monipuolinen hoivapalvelutarjonta asiakkaan kotiin, kuten kotihoito, kotisairaanhoito sekä vammaispalvelulain mukainen henkilökohtainen apu ja palveluasuminen kotiin. Tarjoamme myös erikoissairaanhoidollisia palveluita, kuten hengityshalvauspotilaiden kotihoitoa.
  • Laadukkaat lapsiperheiden palvelut, kuten lapsiperheiden kotipalvelu, lastenhoitoapu, lasten ammatillinen tukihenkilötoiminta, nuoren itsenäistymisen tuki, perhetyö tehostettu perhetyö sekä perhekuntoutus kotiin.
  • Kattavat terapiapalvelut, kuten fysioterapia, lymfaterapia, toimintaterapia, puheterapia, neuropsykiatrinen valmennus, myös kotikäynteinä.
  • Erikseen räätälöitävät palvelukokonaisuudet.

Ota yhteyttä

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.