Palveluasuminen - Debora

Debora Hoivakoti Harmonia

Debora tarjoaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille, pitkäaikaissairaille ja vammaisille ihmisille Helsingin Pohjois-Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Hoivakodissamme on yhteensä 40 asukaspaikkaa, joista 10 on kevyen hoivan asunnoissa.

Hoivakoti Harmoniassa tuotetaan ensisijaisesti pitkäaikaisasumisen palveluita, mutta tarvittaessa palvelumme sopivat myös intervallihoitoa tarvitseville, sairaalasta kotiutuville, omaishoidon lomitukseen sekä sairastumisen tai vammautumisen jälkihoitoon lyhyempiaikaisen asumispalvelun muodossa. Harmoniaan voi hakeutua asiakkaaksi suoraan tai oman kunnan kautta, myös palveluseteli käy maksuvälineenä.

Palvelut

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla omatoiminen asuminen itsenäisesti ei tuettunakaan ole mahdollista. Huomioimme asumisessa yksilölliset tarpeet, jotta asukkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi.  Painotamme toiminnassamme kiireettömyyttä, läsnäoloa sekä voimavarakeskeistä toimintaa. Tuemme asukkaidemme mahdollisuutta selviytyä arjesta itsenäisesti. Hoiviimme omaiset voivat turvallisin mielin jättää läheisensä.

Päivä- ja viikkosuunnitelmat rakennetaan viriketoiminta- ja fysioterapiapalveluista, jumppatuokioista, leipomisesta, lukemisesta ja yhdessä lauleskelusta. Arjen rikkovat mukavasti suomalaisen perinteen mukaiset juhlapyhät sekä syntymä- ja nimipäivät. Jokaisella asukkaallamme on käytössään oma asumishuone kylpyhuoneineen. Meille on kunnia-asia, että asukkaat saavat itse sisustaa omat huoneensa ja ympäröidä itsensä omilla tutuilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Kodikkaat yhteistilat mahdollistavat monenlaista viriketoimintaa.

Kevythoiva-asunnot eivät ole pelkkiä asuntoja, vaan asumisesta ja palveluista muodostuva kokonaisuus. Asumisen kokonaisuus suunnitellaan asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan yhdessä muuton yhteydessä ja sitä päivitetään asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kevythoiva-asunnot on tarkoitettu itsenäisesti asuville senioreille, jotka kaipaavat tukipalveluja lähelleen. Hoivakoti Harmoniassa on kahdeksan hoiva-asuntoa, josta neljä 32 neliön yksiötä ja neljä 74 neliön kolmiota. Asunnoissa on täysimittainen keittiö, saniteettitilat, sauna ja oma parveke. Asumista tuetaan hoiva- ja ateriapalveluilla sekä siivous- ja turvapalveluilla. Hoitohenkilökunta on asukkaan saatavilla ympäri vuorokauden.

Tilapäisasumisen ratkaisuja ja räätälöityjä palvelukokonaisuuksia on tarjolla esimerkiksi omaishoitajien tueksi tai putkiremontin ajaksi. Voit pyytää meiltä yksilöllistä tarjousta tilapäiseen kuntoutumisjaksoon tai säännölliseen intervallihoitoon vuorokausi- tai viikkohinnalla. Voit myös tiedustella mahdollisuuutta tilapäismajoittumiseen oman asuntosi linjasaneerauksen ajaksi.

Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Varaa aika tutustumiskäynnille

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.