Hengityshalvauspotilaille - Debora

Palvelut hengityshalvauspotilaille

Hengityshalvaus on tilanne, jossa potilaan hengitys on pysyvästi, täysin tai osittain hengityslaitehoidon varassa. Hengityshalvauksen voivat aiheuttaa erilaiset sairaudet, yleisimmin neurologiset sairaudet kuten als ja lihasdystrofia, tai vakava vamma. Hengityshalvauspotilaita on kaiken ikäisiä vauvasta vaariin.

Hengityshalvauspotilaan hoito on monimuotoista ja vaatii jatkuvaa moniammatillista yhteistyötä. Hoidossa keskitytään perussairauden ja oireiden hoitoon, kuntoutukseen sekä hengityksen tukemiseen. Potilaan hoitotiimissä on yleensä 4-6 hoitajaa, jota tukee moniammatillinen erikoissairaanhoidon verkosto. Hengityshalvauspotilasta voidaan hoitaa ensisijaisesti omassa kotona, taikka sairaalassa tai asumispalveluyksikössä.

Debora vastaa tälläkin hetkellä useiden hengityshalvauspotilaiden ympärivuorokautisesta hoidosta ja hoitotiimien toiminnan organisoinnista ja resursoinnista. Lisäksi tarjoamme osaavaa henkilöstöä sairaanhoitopiirien operoimiin HHP-tiimeihin esimerkiksi loma-aikojen, poissaolojen ja resurssivajeen helpottamiseksi.

Ota meihin yhteyttä »

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • (*) Pakolliset kentät merkitty tähdellä.