Om oss - Debora

Företagsbeskrivning

Debora är ett finländskt serviceföretag inom social- och hälsovård, som betjänar kunder i alla åldrar från spädbarn till åldring. Vi betjänar kunderna i deras egna hem eller på våra mottagningar. Vi fokuserar oss på att förbättra våra kunders välmående och vardag.

I Debora är vardagens hjälteinsatser, närvaro, medmänsklighet och förtroende. Vi behöver varandra för att vara starka tillsammans. Vår uppgift är att förstå kundens livssituation och skräddarsy individuell service för kunden. Vi utvecklar ständigt nya verksamhetsmodeller för att möjliggöra för kunden ett gott liv, att förhindra en försämring av funktionsförmågan samt för att förnya den finländska social- och hälsovården. Vi fungerar i små mångprofessionella team. Vi vill modigt erbjuda våra kunder individuell service på ett flexibelt sätt genom hela livet.

Värderingar

Vår verksamhet baserar sig på värderingar där människan och medmänsklighet är i fokus. Vi visar genuin omsorg genom små och stora handlingar i vardagen. Vi välkomnar utmaningar och övervinner dem tillsammans.

Genuin omsorg

Små och stora gärningar

Utmaningar är till för att övervinnas

Vi håller ihop

Kontakta oss

Debora i ett nötskal

Grundades år 1999 (aktiebolag från år 2004)
Vi utför tusentals hembesök per dygn
20 kontor och 2 terapimottagningar, betjänar över 100 kommuner
Personalen består av över 1000 anställda, dessutom många underleverantörer
Majoriteten av personalen är utbildade inom social- och hälsovård
Finsk företag

Ägande

Debora Ab:s huvudägare är finländska investmentbolaget MB Rahastot. MB Rahastot har stor kännedom om finländsk social- och hälsovård och erbjuder Debora en stabil ekonomisk grund, vilket hjälper oss kunna svara på utmaningar inom social- och hälsovårdsbranschen samt utveckla innovativ och medmänsklig service.