Kotihoito Tampere - Debora - Meillä on auttamisen ilo

Asiakaslähtöistä kotihoitoa Tampereella

Kotihoidon ammattilaiset Tampereen Deborassa tukevat asiakkaiden mahdollisuutta asua kotona. Palvelumme ovat suunnattu heille, jotka tarvitsevat apua arjen toiminnoissa kuten henkilökohtaisessa hygieniassa, ruoanlaitossa, kaupassa käynnissä tai vaatehuollossa. Samalla hoitajamme seuraavat asiakkaiden ravitsemusta ja vointia. Tarjoamme laadukkaita kotihoidon palveluita eri tarpeisiin Tampereen seudulla asuville asiakkaillemme. Debora toimii Tampereen lisäksi myös muualla Suomessa. 

Kotihoito voi olla kertaluonteista tai säännöllisesti toistuvaa. Tarjoamme niin lyhyitä kuin pitkäkestoisia auttamiskäyntejä Tampereen seudulla. Pystymme tarjoamaan palveluita myös asiakkaille, jotka tarvitsevat jatkuvaa ympärivuorokautista hoitajan läsnäoloa. Arvioimme palveluiden tarpeen ja laadimme asiakkaalle sopivan palvelukokonaisuuden. Palvelut valitaan aina yhdessä asiakkaan sekä läheisten kanssa, jolloin voimme huomioida asiakkaan omat voimavarat ja toiveet kotihoidon suhteen.

Deboran kotisairaanhoito Tampereen alueella

Koska haluamme, että kotona asuminen olisi mahdollisimman turvallista, tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa myös kotisairaanhoitoa. Kotisairaanhoitajamme Tampereella antavat lääkehoitoa, hoitavat haavat sekä ompeleiden poiston ja ottavat määrätyt laboratorionäytteet. Lisäksi kotisairaanhoitajat seuraavat asiakkaiden yleistä terveydentilaa, jotta varmistutaan, että kotihoito sekä kotisairaanhoito riittävät turvaamaan kotona asumisen. Palvelukokonaisuutta voidaan tarvittaessa muuttaa asiakassuhteen aikana. Tavoitteenamme on tukea kotona selviytymistä ja sairauden hoitoa yhteistyössä asiakkaan, omaisten ja muiden hoitoon osallistuvien kanssa.

Me Deborassa haluamme tehdä osamme edistääksemme asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollistaaksemme asiakkaiden itsenäisen elämän omassa kodissa. Deborassa tarjoamme laadukkaat sekä asiakaslähtöiset kotihoidon sekä kotisairaanhoidon palvelut Tampereella. 

Tutustu kattaviin palveluihimme

Tarjoamme kotihoidot palveluita Tampereella ja muilla Suomen paikkakunnilla. Autamme valitsemaan palvelut, jotka helpottavat kotona asumista ja tekevät arjesta turvallista. Tutustu myös saatavilla oleviin etuuksiin sekä tukiin.

Debora Tampereella

Debora Oy
Enqvistinkatu 7 A 7
33400 Tampere

Ota yhteyttä!
Soita 010 2055 079
tampere @ debora.fi

Toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaita noin 100km säteellä.

Lähetä meille viesti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.