Kotihoito Tampere - Debora - Meillä on auttamisen ilo

Debora – kotihoito Tampereella

Deborassa haluamme mahdollistaa asiakkaidemme kotona asumisen ammatillisen avun turvin. Tarjoamme kotihoitoa ja avustamme henkilökohtaiseen hoivaan sekä hoitoon kuuluvissa tehtävissä Tampereella ja muualla Suomessa. Kotihoitoon kuuluvat tehtävät, kuten henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, ravitsemuksen seuranta, kauppa- ja asiointiapu, pyykki- ja vaatehuolto, ruoanlaitto sekä voinnin seuranta. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja tarjoamme laadukkaita kotihoidon palveluita eri tarpeisiin. Laadimme palvelusuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin voimme huomioida asiakkaan omat voimavarat ja toiveet palvelukokonaisuudessa.

Kotihoito voi olla kertaluonteista tai säännöllisesti toistuvaa. Tarjoamme niin lyhyitä kuin pitkäkestoisia auttamiskäyntejä Tampereen seudulla. Pystymme tarjoamaan palveluita myös asiakkaille, jotka tarvitsevat jatkuvaa ympärivuorokautista hoitajan läsnäoloa. Arvioimme palveluiden tarpeen moniammatillisessa yhteistyössä asiakkaan ja läheisten kanssa.

Kotisairaanhoito tukee osaltaan kotona selviytymistä

Kotihoidon lisäksi tarjoamme myös kotisairaanhoitoa Tampereen alueella. Lääkehoito, haavahoito, laboratorionäytteiden otto, ompeleiden poisto sekä terveydentilan seuranta kuuluvat yleisimpiin kotisairaanhoidon tehtäviin. Niin kotihoito kuin kotisairaanhoito pohjautuvat laadittuun palvelusuunnitelmaan sekä palveluiden vaikuttavuuden seurantaan. Kattavilla palveluilla haluamme tukea kotona selviytymistä ja sairauden hoitoa yhteistyössä asiakkaan, omaisen ja muiden hoitoon osallistuvien kanssa.

Me Deborassa haluamme tehdä osamme edistääksemme asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollistaaksemme asiakkaiden itsenäisen elämän omassa kodissa. Kuntouttava työote yhdessä joustavan asiakaspalvelun kanssa takaavat luotettavat ja laadukkaat kotihoidon palvelut.

Ota yhteyttä Tampereen toimipisteeseemme

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää! Voit kutsua meidät myös maksuttomalle kartoituskäynnille, jonka aikana käymme läpi parhaiten Sinun tilanteeseesi soveltuvat palvelut ja kerromme lisää muun muassa tuista ja etuuksista. Tampereen lisäksi Debora tarjoaa kotihoidon palveluita myös muualla Suomessa.

Debora Tampereella

Debora Oy
Enqvistinkatu 7 A 7
33400 Tampere

Ota yhteyttä!
Soita 010 2055 079
tampere @ debora.fi

Toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaita noin 100km säteellä.

Lähetä meille viesti

  • Täytä lomake tai soita meille niin otamme sinuun yhteyttä.

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.