Kotihoito Turku - Debora - Me teemme arjen ihmeitä

Debora – kotihoito Turussa

Haluamme Deborassa mahdollistaa asiakkaidemme kotona asumisen ammatillisen avun turvin. Tarjoamme kotihoitoa ja avustamme henkilökohtaiseen hoitoon sekä hoivaan kuuluvissa tehtävissä Turussa sekä muualla Suomessa.

Kotihoidon palveluihimme kuuluu muun muassa ravitsemuksen seuranta, ruoanlaitto, hygieniasta huolehtiminen, voinnin seuranta, pyykki- ja vaatehuolto sekä kaupassa käynti tai muu asiointiapu. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja laadimme kotihoidon palvelusuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa – asiakkaan omat toiveet sekä voimavarat huomioiden.

Tarjoamme kotihoitoa Turun seudulla sekä kertaluontoisesti että säännöllisesti toistuvana, jatkuvana palveluna. Avustamiskäyntien pituus voi vaihdella lyhyistä käynneistä pitkäkestoiseen, ympärivuorokautiseen hoivaan. Palveluiden tarve arvioidaan aina yksilöllisesti moniammatillisessa yhteistyössä asiakkaan ja läheisten kanssa.

Kotisairaanhoito tukee ja helpottaa kotona asumista

Kotihoitopalveluiden lisäksi tarjoamme Turun alueella myös kotisairaanhoitoa. Lääkehoito, haavanhoito, laboratorionäytteiden otto, ompeleiden poisto sekä terveydentilan seuranta kuuluvat yleisimpiin kotisairaanhoidon tehtäviin. Kuten kotihoito, myös Deboran kotisairaanhoito pohjautuu aina yksilöllisesti asiakkaalle laadittuun palvelusuunnitelmaan sekä palveluiden vaikuttavuuden seurantaan.

Kattavilla, laadukkailla palveluilla haluamme mahdollistaa asiakkaidemme itsenäisen, toimivan arjen omassa kodissaan sekä edistää asiakkaan toimintakykyä. Kuntouttava, ammattitaitoinen työote yhdessä joustavan asiakaspalvelun kanssa takaavat laadukkaat ja luotettavat kotihoidon palvelut.

Ota yhteyttä Turun toimipisteeseemme

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluistamme! Voit kutsua meidät myös maksuttomalle kartoituskäynnille, jonka aikana käymme läpi yhdessä juuri Sinun tilanteeseesi soveltuvat palvelut sekä kerromme lisää muun muassa tuista ja etuuksista. Palvelukartoituksen tarkoitus on helpottaa päätöksentekoasi palveluiden valintaan liittyen ja kartoitus ei sido sinua mihinkään. Turun lisäksi Debora tarjoaa kotiin tuotavia palveluita myös muualla Suomessa.

Debora Turussa

Debora Oy
Fiskarsinkatu 7
20750 Turku

Ota yhteyttä!
Soita 010 2055 277
turku @ debora.fi

Toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaita noin 100km säteellä.

Lähetä meille viesti

  • EHDOT *
    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot »
  • * Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.